Σας προσκαλώ σε μια γευστική περιπέτεια

Το FOODKG.gr δημιουργήθηκε μέσα από την επιθυμία να μοιραστώ μαζί σας την προσωπική μου ματιά γύρω από το φαγητό σε όλες τις εκφάνσεις του. Γεύσεις, αρώματα, αντικείμενα, μνήμες, ιστορίες, συναντήσεις γύρω από ένα τραπέζι, τάσεις, τεχνικές, παραδόσεις και εξέλιξη της γαστρονομίας. Γι’ αυτό και το μότο που συνοδεύει το FOODKG.gr είναι “Το φαγητό είναι παντού”.

Πριν φτάσουμε στην ιστοσελίδα, όμως, αποτύπωνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο Instagram, τις γευστικές μου εμπειρίες σε διάφορα εστιατόρια αλλά και τα αποτελέσματα της προσωπικής μου μαγειρικής κάτω από το hashtag #EATWITHKOSTAS. Εκεί παρουσιάζω πιάτα που μου αρέσουν και που τα έχω απολαύσει και εμπειρίες που έχω ζήσει με επίκεντρο το φαγητό. Αυτές, λοιπόν, οι αναρτήσεις και όλο το υλικό που προκύπτει διαρκώς θα ανεβαίνουν σταδιακά και στις ενότητες του website ενώ συνεχίζεται το “ανέβασμα” και στα social media.

Μπορείτε, βέβαια, και εσείς να ακολουθήσετε το FOODKG.gr στο Instagram και στο Facebook αλλά και να χρησιμοποιήσετε το #EATWITHKOSTAS στις νόστιμες αναρτήσεις σας για να τις κοινοποιήσουμε.

Μια γευστική περιπέτεια έχει ξεκινήσει και αυτό σας το υπογράφω.

Κώστας Γιάντσιος

*cover photo: Μαρία Καρακίτσιου

9 Shares
Δείτε περισσότερα

Συνταγή: Ceviche Σολομού

To ceviche (σεβίτσε) είναι ένας τρόπος μαγειρέματος του ψαριού που βασίζεται στα εσπεριδοειδή. Αποτελεί “εθνικό” πιάτο του Περού…