Αυτό είναι το καλύτερο εστιατόριο στον Κόσμο για το 2021

Ο διεθνής θεσμός γαστρονομικών βραβείων, The World’s 50 Best Restaurants, ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη λίστα των 50 Καλύτερων Εστιατορίων στον Κόσμο για το 2021 και στην πρώτη θέση συναντάμε ένα από τα πολυβραβευμένα εστιατόρια διεθνώς.

Πρόκειται για το “Noma” στην Κοπεγχάγη του René Redzepi, ενός από τους πρωτοπόρους της Σύγχρονης Σκανδιναβικής Κουζίνας (New Nordic Cuisine), που ξεχωρίζει για τις καινοτόμες ιδέες του, την ανακάλυψη και τη σύνθεση ιδιαίτερων υλικών ενώ ο ίδιος μετά και από αυτή τη βράβευση αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας. Για την ακρίβεια 100 μυστικά που κάνουν το “Noma” να ξεχωρίζει, ανεβάζοντας φωτογραφίες με όλη την ομάδα του εστιατορίου. Μάλιστα όσοι παρακολουθούν τους λογαριασμούς του στα social media καταλαβαίνουν ότι δεν είναι μία τυπική αναφορά στη μπριγάδα του και στο προσωπικό γενικότερα καθώς πολύ συχνά προβάλλει διάφορες στιγμές της καθημερινότητας του εστιατορίου προβάλλοντας τους ανθρώπους που εργάζονται για να τα βραβευμένα του πιάτα.

 

Ποια άλλα εστιατόρια περιλαμβάνονται στο Top 50

Όλη η λίστα των βραβευμένων εστιατορίων είναι στη διάθεσή μας στην επίσημη ιστοσελίδα των The World’s 50 Best Restaurants, όπου μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα εστιατόρια από όλον τον κόσμο, που έχουν διακριθεί αλλά και να μάθετε περισσότερα για το Νο1 της φετινής βράβευσης.

Θα θέλαμε πολύ να δούμε κι ένα ελληνικό εστιατόριο κάποια στιγμή να διακρίνεται στον συγκεκριμένο θεσμό καθώς έχει μία ευρύτερη αποδοχή και μια διαφορετική οπτική για τα γαστρονομικά πράγματα σε σχέση με τα Βραβεία Michelin.

*Όλες οι φωτογραφίες προέρχονται από τη σελίδα του Noma στο facebook

0 Shares
Δείτε περισσότερα