Αυλή των Γεύσεων στο biscotto coffee+ με Burger N’ Bao & Cocktails

Η αυλή του biscotto coffee+ μετατρέπεται σε «Αυλή των Γεύσεων» τις Πέμπτες του φετινού καλοκαιριού.

Ως FOODKG.gr, σας παρουσιάζω ένα pop-up γαστρονομικό project στον πιο φιλόξενο χώρο του Mediterranean Cosmos σε συνεργασία με έμπειρους ανθρώπους της εστίασης.

Εμπνευσμένος από τις νέες τάσεις του Street Food διεθνώς σας προτείνω θεματικές βραδιές με γεύσεις βασισμένες σε εξαιρετικά υλικά και προϊόντα που ετοιμάζονται live και σερβίρονται ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Burger N’ Bao & Cocktails Event

Συνεχίζουμε με Burger N’ Bao, με το Καλύτερο Μπιφτέκι στον Κόσμο από τη Lady Butcher και δε θα χρειαστείς να μπεις σε δίλημμα. Θα τα δοκιμάσεις όλα και τα συνοδεύσεις με cocktails, μπύρα και κρασί! | Πέμπτη 9 Ιουλίου, μετά τις 20:00.

Δύο από τους πιο κλασσικούς εκπροσώπους του street food θα συναντηθούν στο δεύτερο χορταστικό event στη “Αυλή των Γεύσεων” του biscotto coffee+. Το Καλύτερο Μπιφτέκι στον Κόσμο με τη συνταγή της Lady Butcher θα είναι η μία επιλογή που θα συμπληρωθεί από ένα Chicken Burger με μπιφτέκι μειωμένο σε αλάτι και χωρίς γλουτένη.

Το Μένου

 

Αν θέλετε να δοκιμάσετε αλλά και να συμμετέχετε σε κάτι διαφορετικό με ιδιαίτερη έμφαση στην απόλαυση των γεύσεων, την ποιότητα αλλά και την υγιεινή και ασφάλειά σας τότε “η αυλή του biscotto” είναι ο προορισμός σας.

Και όπως λέμε και στο FOODKG.gr: Θα περάσουμε νόστιμα!

Ακολουθήστε το FOODKG.gr στα social media: facebook / instagram 

Κρατήσεις: 2310253878 ή ηλεκτρονικά ΕΔΩ

info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 9 Ιουλίου
Ώρα προσέλευσης: 20:00
Έκπτωση 20% στους κατόχους της biscotto members card

Facebook event: ΕΔΩ

 

0 Shares
Δείτε περισσότερα