title ΓεύσειςΔοκιμάσαμε Pressed Sushi στη Θεσσαλονίκη και μοιραζόμαστε την εμπειρίαKostas Giantsios9 Αυγούστου, 2021 ΓεύσειςSushi lover ή to be | Αυτά είναι τα βασικά που πρέπει να γνωρίζειςKostas Giantsios31 Ιουλίου, 2021 ΓεύσειςΣε λέω, σε πάω, σε bao: Ποιος ξεκίνησε τη “bao mania” στη Θεσσαλονίκη;Kostas Giantsios26 Ιουλίου, 2021 ΓεύσειςΘέλω και να το μάθω και να το φάω: Okonomiyaki, το δημοφιλές Γιαπωνέζικο Street FoodKostas Giantsios25 Ιουλίου, 2021 ΓεύσειςΕυκολόπιτα με Μανιτάρια, Πιπεριές, Κολοκυθάκι σε Χωριάτικο φύλλοKostas Giantsios9 Μαΐου, 2020 ΓεύσειςΚριθαράκι με παντζάρι, γαρίδες σωτέ με κρασί και sauce ταχινιού με μοσχολέμονοKostas Giantsios18 Απριλίου, 2020
ΓεύσειςΔοκιμάσαμε Pressed Sushi στη Θεσσαλονίκη και μοιραζόμαστε την εμπειρίαKostas Giantsios9 Αυγούστου, 2021
ΓεύσειςSushi lover ή to be | Αυτά είναι τα βασικά που πρέπει να γνωρίζειςKostas Giantsios31 Ιουλίου, 2021
ΓεύσειςΣε λέω, σε πάω, σε bao: Ποιος ξεκίνησε τη “bao mania” στη Θεσσαλονίκη;Kostas Giantsios26 Ιουλίου, 2021
ΓεύσειςΘέλω και να το μάθω και να το φάω: Okonomiyaki, το δημοφιλές Γιαπωνέζικο Street FoodKostas Giantsios25 Ιουλίου, 2021
ΓεύσειςΚριθαράκι με παντζάρι, γαρίδες σωτέ με κρασί και sauce ταχινιού με μοσχολέμονοKostas Giantsios18 Απριλίου, 2020